Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych
Opis
- Tytuł: Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych
- Redaktor/Redaktorzy:
- KRZYSZTOF DUDA (Redaktor)
- Paweł Radomski (Redaktor)
- Wydawca: Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy
- Rok: 2023
- Miejsce wydania: Kraków
- Liczba stron: 257
- Adres URL: https://modr.pl/sites/default/files/attachment/dziedzictwo_kulinarne_polskich_ras_rodzimych.pdf
- Struktura:
- Wydział Filozoficzny
- Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
- Dyscyplina: nauki o kulturze i religii
MARC
- 002 a Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych
- 003 a KRZYSZTOF DUDA (Redaktor)
- 003 b 0000-0002-9810-2253
- 003 a Paweł Radomski (Redaktor)
- 004 a Książka popularnonaukowa
- 005 a 2023
- 008 b Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy
- 009 a 978-83-7607-375-0
- 013 a https://modr.pl/sites/default/files/attachment/dziedzictwo_kulinarne_polskich_ras_rodzimych.pdf
- 018 a Kraków
- 019 a 257
- 336 a Redakcja naukowa monografii naukowej
- 985 a Wydział Filozoficzny
- 985 b Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
- 999 a nauki o kulturze i religii
Dublin Core
Indeksy
- Tytuł: Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych
- Autor (Twórca):
- Wydawca: Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy
- ISBN: 978-83-7607-375-0
- Data: 2023
- Miejsce: Kraków
- Dyscyplina: nauki o kulturze i religii
- Adres URL: https://modr.pl/sites/default/files/attachment/dziedzictwo_kulinarne_polskich_ras_rodzimych.pdf
Pliki
dziedzictwo_kulinarne_polskich_ras_rodzimych.pdf (12,9 MB)
- Licencja: Licencja Repozytorium
- Wersja tekstu: Ostateczna opublikowana
- Dostępność: Publiczny