Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 3
Opis
- Tytuł: Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 3
- Redaktor/Redaktorzy:
- Marcelina Kałasznik (Redaktor)
- Elżbieta Pawlikowska-Asendrych (Redaktor)
- Joanna Szczęk (Redaktor)
- Wydawca: Verlag Dr. Kovač
- Rok: 2025
- Miejsce wydania: Hamburg
- Liczba stron: 508
- Adres URL: https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-14414-0.htm
MARC
- 002 a Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 3
- 003 a Marcelina Kałasznik (Redaktor)
- 003 a Elżbieta Pawlikowska-Asendrych (Redaktor)
- 003 a Joanna Szczęk (Redaktor)
- 004 a Monografia naukowa
- 005 a 2025
- 008 b Verlag Dr. Kovač
- 009 a 978-3-339-14414-0
- 010 a 978-3-339-14415-7
- 013 a https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-14414-0.htm
- 017 a 3
- 018 a Hamburg
- 019 a 508
- 336 a Redakcja naukowa monografii naukowej
Dublin Core
Indeksy
- Tytuł: Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 3
- Autor (Twórca):
- Wydawca: Verlag Dr. Kovač
- ISBN: 978-3-339-14414-0
- Data: 2025
- Miejsce: Hamburg
- Adres URL: https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-14414-0.htm