Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 3

Kolekcja
redakcje
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Tytuł: Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 3
  • Redaktor/Redaktorzy:
    • Marcelina Kałasznik (Redaktor)
    • Elżbieta Pawlikowska-Asendrych (Redaktor)
    • Joanna Szczęk (Redaktor)
  • Wydawca: Verlag Dr. Kovač
  • Rok: 2025
  • Miejsce wydania: Hamburg
  • Liczba stron: 508
  • Adres URL: https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-14414-0.htm

MARC

  • 002 a Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 3
  • 003 a Marcelina Kałasznik (Redaktor)
  • 003 a Elżbieta Pawlikowska-Asendrych (Redaktor)
  • 003 a Joanna Szczęk (Redaktor)
  • 004 a Monografia naukowa
  • 005 a 2025
  • 008 b Verlag Dr. Kovač
  • 009 a 978-3-339-14414-0
  • 010 a 978-3-339-14415-7
  • 013 a https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-14414-0.htm
  • 017 a 3
  • 018 a Hamburg
  • 019 a 508
  • 336 a Redakcja naukowa monografii naukowej

Dublin Core

Repozytorium Akademii Ignatianum w Krakowie, które jest częścią Portalu Pracowniczego zostało zrealizowane w ramach projektu „Program wzmocnienia potencjału dydaktycznego Uczelni na rzecz rozwoju regionalnego” POWR.03.05.00-00-ZR10/18 współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.