Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych

Collection
editorial offices
Download bibliographic description

Description

MARC

  • 002 a Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych
  • 003 a KRZYSZTOF DUDA (Redaktor)
  • 003 b 0000-0002-9810-2253
  • 003 a Paweł Radomski (Redaktor)
  • 004 a Książka popularnonaukowa
  • 005 a 2023
  • 008 b Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy
  • 009 a 978-83-7607-375-0
  • 013 a https://modr.pl/sites/default/files/attachment/dziedzictwo_kulinarne_polskich_ras_rodzimych.pdf
  • 018 a Kraków
  • 019 a 257
  • 336 a Redakcja naukowa monografii naukowej
  • 985 a Wydział Filozoficzny
  • 985 b Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
  • 999 a nauki o kulturze i religii

Dublin Core

Files

dziedzictwo_kulinarne_polskich_ras_rodzimych.pdf (12.9 MB)

  • Licence: Repository License
  • Text version: Final published
  • Availability: Public
Repozytorium Akademii Ignatianum w Krakowie, które jest częścią Portalu Pracowniczego zostało zrealizowane w ramach projektu „Program wzmocnienia potencjału dydaktycznego Uczelni na rzecz rozwoju regionalnego” POWR.03.05.00-00-ZR10/18 współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.