Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych

Kolekcja
redakcje
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

MARC

  • 002 $a Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych
  • 003 $a KRZYSZTOF DUDA (Redaktor)
  • 003 $b 0000-0002-9810-2253
  • 003 $a Paweł Radomski (Redaktor)
  • 004 $a Książka popularnonaukowa
  • 005 $a 2023
  • 008 $b Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy
  • 009 $a 978-83-7607-375-0
  • 013 $a https://modr.pl/sites/default/files/attachment/dziedzictwo_kulinarne_polskich_ras_rodzimych.pdf
  • 018 $a Kraków
  • 019 $a 257
  • 336 $a Redakcja naukowa monografii naukowej
  • 985 $a Wydział Filozoficzny
  • 985 $b Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
  • 999 $a nauki o kulturze i religii

Dublin Core

Pliki

dziedzictwo_kulinarne_polskich_ras_rodzimych.pdf (12,9 MB)

  • Licencja: Licencja Repozytorium
  • Wersja tekstu: Ostateczna opublikowana
  • Dostępność: Publiczny