Stanisław Krauze (1902-1977) i jego wpływ na kulturę żywności i żywienia w Polsce w XX w.

Collection
doctoral dissertations
Download bibliographic description

Description

MARC

  • 001 $a Stanisław Krauze (1902-1977) i jego wpływ na kulturę żywności i żywienia w Polsce w XX w.
  • 003 $a Ujwary Maria
  • 004 $a dr hab. Tadeusz Czekalski, prof. UJ $b dr hab. Jarosław Dumanowski, prof. UMK $c dr hab. Dorota Świtała-Trybek, prof. UO
  • 005 $a dr hab. Janusz Smołucha, prof. UIK
  • 006 $a dr Krzysztof Duda
  • 007 $a 11 października 2024 r. $b Kraków $c 240
  • 008 $a polski
  • 011 $a kultura żywności $a Stanisław Krauze
  • 012 $a culture of food $a Stanislaw Krauze
  • 013 $a Uniwersytet Ignatianum w Krakowie - Wydział Filozoficzny
  • 015 $a rozprawa doktorska
  • 017 $a nauki humanistyczne
  • 018 $a nauki o kulturze i religii
  • 019 $a Rada ds. Stopni Naukowych UIK

Dublin Core