Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
Opis
- Tytuł: Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
- Autor:
- IZABELA KACZMARZYK (Autor)
- 0000-0001-7310-2209
- Strony od-do: 249-266
- Tytuł monografii: Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 2
- Wydawca: Verlag Dr. Kovač
- Rok wydania: 2023
- Miejsce wydania: Hamburg
- Adres URL: https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-13436-3.htm
- Struktura:
- Wydział Filozoficzny
- Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
- Dyscyplina: nauki o kulturze i religii
MARC
- 002 a Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
- 003 a IZABELA KACZMARZYK (Autor)
- 003 e 0000-0001-7310-2209
- 003 f Elżbieta Pawlikowska-Asendrych (Redaktor)
- 003 f Joanna Szczęk (Redaktor)
- 005 a Rozdział w książce
- 006 a 249-266
- 011 b https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-13436-3.htm
- 012 a Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 2
- 013 a 2023
- 014 c Verlag Dr. Kovač
- 015 a Hamburg
- 017 a 978-3-339-13436-3
- 985 a Wydział Filozoficzny
- 985 b Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
- 999 a nauki o kulturze i religii
Dublin Core
Indeksy
- Tytuł: Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
- Autor (Twórca): IZABELA KACZMARZYK (Autor)
- Wydawca: Verlag Dr. Kovač
- ISBN: 978-3-339-13436-3
- Data: 2023
- Miejsce: Hamburg
- Dyscyplina: nauki o kulturze i religii
- Struktura:
- Adres URL: https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-13436-3.htm