Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)

Kolekcja
rozdziały
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Tytuł: Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
  • Autor:
  • Strony od-do: 249-266
  • Tytuł monografii: Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 2
  • Wydawca: Verlag Dr. Kovač
  • Rok wydania: 2023
  • Miejsce wydania: Hamburg
  • Adres URL: https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-13436-3.htm
  • Struktura:
    • Wydział Filozoficzny
    • Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
  • Dyscyplina: nauki o kulturze i religii

MARC

  • 002 $a Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
  • 003 $a IZABELA KACZMARZYK (Autor)
  • 003 $e 0000-0001-7310-2209
  • 003 $f Elżbieta Pawlikowska-Asendrych (Redaktor)
  • 003 $f Joanna Szczęk (Redaktor)
  • 005 $a Rozdział w książce
  • 006 $a 249-266
  • 011 $b https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-13436-3.htm
  • 012 $a Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 2
  • 013 $a 2023
  • 014 $c Verlag Dr. Kovač
  • 015 $a Hamburg
  • 017 $a 978-3-339-13436-3
  • 985 $a Wydział Filozoficzny
  • 985 $b Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
  • 999 $a nauki o kulturze i religii

Dublin Core