Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)

Kolekcja
rozdziały
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Tytuł: Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
  • Autor:
  • Strony od-do: 249-266
  • Tytuł monografii: Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 2
  • Wydawca: Verlag Dr. Kovač
  • Rok wydania: 2023
  • Miejsce wydania: Hamburg
  • Adres URL: https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-13436-3.htm
  • Struktura:
    • Wydział Filozoficzny
    • Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
  • Dyscyplina: nauki o kulturze i religii

MARC

  • 002 a Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
  • 003 a IZABELA KACZMARZYK (Autor)
  • 003 e 0000-0001-7310-2209
  • 003 f Elżbieta Pawlikowska-Asendrych (Redaktor)
  • 003 f Joanna Szczęk (Redaktor)
  • 005 a Rozdział w książce
  • 006 a 249-266
  • 011 b https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-13436-3.htm
  • 012 a Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 2
  • 013 a 2023
  • 014 c Verlag Dr. Kovač
  • 015 a Hamburg
  • 017 a 978-3-339-13436-3
  • 985 a Wydział Filozoficzny
  • 985 b Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
  • 999 a nauki o kulturze i religii

Dublin Core

Repozytorium Akademii Ignatianum w Krakowie, które jest częścią Portalu Pracowniczego zostało zrealizowane w ramach projektu „Program wzmocnienia potencjału dydaktycznego Uczelni na rzecz rozwoju regionalnego” POWR.03.05.00-00-ZR10/18 współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.