Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
Description
- Title: Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
- Author:
- IZABELA KACZMARZYK (Autor)
- 0000-0001-7310-2209
- Access date: 249-266
- Tytuł monografii: Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 2
- Wydawca: Verlag Dr. Kovač
- Rok wydania: 2023
- Miejsce wydania: Hamburg
- URL: https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-13436-3.htm
- Structure:
- Wydział Filozoficzny
- Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
- Dyscyplina: nauki o kulturze i religii
MARC
- 002 a Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
- 003 a IZABELA KACZMARZYK (Autor)
- 003 e 0000-0001-7310-2209
- 003 f Elżbieta Pawlikowska-Asendrych (Redaktor)
- 003 f Joanna Szczęk (Redaktor)
- 005 a Rozdział w książce
- 006 a 249-266
- 011 b https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-13436-3.htm
- 012 a Kulinarische Welt in Sprache, Kultur und Literatur. Band 2
- 013 a 2023
- 014 c Verlag Dr. Kovač
- 015 a Hamburg
- 017 a 978-3-339-13436-3
- 985 a Wydział Filozoficzny
- 985 b Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
- 999 a nauki o kulturze i religii
Dublin Core
Indexes
- Title: Kuchnia i kulinaria w perspektywie rzeczywistości szkolnej na Górnym Śląsku (do roku 1939)
- Author: IZABELA KACZMARZYK (Autor)
- Publisher: Verlag Dr. Kovač
- ISBN: 978-3-339-13436-3
- Date: 2023
- Place: Hamburg
- Discipline: nauki o kulturze i religii
- Structure:
- URL: https://www.verlagdrkovac.de/978-3-339-13436-3.htm